SoccerBible: «Oι αψεγάδιαστες νότες του ΠΑΟΚ» (pics)

SoccerBible: «Oι αψεγάδιαστες νότες του ΠΑΟΚ» (pics)

Gazzetta team
SoccerBible: «Oι αψεγάδιαστες νότες του ΠΑΟΚ» (pics)

bet365

To SoccerBible, το κορυφαίο περιοδικό σε θέματα design και γενικότερης κουλτούρας του ποδοσφαίρου, υμνεί τον ΠΑΟΚ και το Toumba Magazine με αφορμή το όγδοο τεύχος που κυκλοφορεί….

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ειδικό αφιέρωμα του SoccerBible αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Πολλές ομάδες κάνουν μεγάλα βήματα για να εξασφαλίσουν ότι η δημιουργικότητά τους είναι σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο. Λίγες όμως καταφέρνουν να πιάσουν τις αψεγάδιαστες νότες του ελληνικού συλλόγου ΠΑΟΚ. Το πιο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού τους ενσαρκώνει την προσπάθεια αυτή με την πιο εμφατική εικόνα.

Ο επιθετικός Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, νεοφερμένος στην ομάδα, είναι στο εξώφυλλο αυτού του τεύχους. «Παντρεύοντας» design και ποδόσφαιρο, η αισθητική είναι διαφορετική και το στήσιμο προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια, με αυτούς που υπογράφουν τη δουλειά να δείχνουν ταλέντο στις αφηγηματικές λεπτομέρειες. Είναι το όγδοο τεύχος του περιοδικού και το παιχνίδι ξεφεύγει από τα σχετικά ξεπερασμένα προγράμματα αγώνων. Είναι εμφανής η φροντίδα και η προσοχή στα πάντα, από το επιμελημένο περιεχόμενο έως την ποιότητα του χαρτιού –δεν πρόκειται μόνο για διορατικό περιεχόμενο, αλλά λειτουργεί και ως έμπνευση».

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του SoccerBible στον ΠΑΟΚ και το Toumba Magazine.

Tο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ μπορείτε να το προμηθευτείτε στα PAOK FC Official Stores, ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα