Πέρασε από την Αλβανία η Βοσνία! (vid)

Πέρασε από την Αλβανία η Βοσνία! (vid)

Gazzetta team
Πέρασε από την Αλβανία η Βοσνία! (vid)

bet365

Με αρκετά νέα πρόσωπα στο Ελμπασάν η Βοσνία, η οποία επικράτησε 2-1 της Αλβανίας. Ο Τζέκο έφτασε τα 50 τέρματα, σκόρερ και ο Λούλιτς.

Ο Μπαζντάρεβιτς είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στο φιλικό με την Αλβανία και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο Ελμπασάν. Η Βοσνία επικράτησε 2-1 με τον Τζέκο να φτάνει τα 50 τέρματα με το εθνόσημο, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Λούλιτς. Μελανό σημείο για την αντίπαλο της Εθνικής μας ο τραυματισμός του Βράνιες που αποχώρησε στο 39' κουτσαίνοντας. Η Βοσνία μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Τζέκο έβγαλε στη γραμμή ο Χισάι. Ενα λεπτό αργότερα οι Βόσνιοι κέρδισαν πέναλτι και ο φορ της Ρόμα από την άσπρη βούλα έφτασε τα 50 τέρματα! Η Αλβανία ισορρόπησε έπειτα το 20ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο 42' ο Λούλιτς κατάφερε να πετύχει το 2-0. Τέσσερις αλλαγές έκανε ο Μπαζντάρεβιτς στην επανάληψη, η Βοσνία έχασε ρυθμό και οι Αλβανοί μείωσαν με τον Μπαλάι στο 68'. Τσικαλέσι και Ρόσι είχαν δυο καλές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο Μπέγκοβιτς κράτησε τη νίκη γοήτρου.


Albanija - BiH 1:2 [Golovi] (28.3.2017) από clipsbh

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα