Ρωσία - Βέλγιο 3-3

Gazzetta team
Ρωσία - Βέλγιο 3-3

bet365

Το γήπεδο στο Σότσι άνοιξε τις πύλες του με ματσάρα ανάμεσα σε Ρωσία και Βέλγιο. Οι Ρώσοι ισοφάρισαν σε 3-3 στις καθυστερήσεις.

Η Ρωσία υποδέχθηκε το Βέλγιο στο Σότσι, όπου το στάδιο «Φιστ» άνοιξε τις πύλες του μετά την ανακαίνιση και ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, όμως στο τέλος το θέαμα ήταν πλούσιο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους φάση, όταν μετά το φάουλ του Σαμέντοβ, οι αμυντικοί του Βελγίου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Βάσιν έκανε το 1-0 στο 3’. Η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι του Μιραλάς στο 17’ και η ανατροπή στο 42’ με διπλή προσπάθεια του Μπεντέκε. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το 1-3 στο 45’. Στο 74’, όμως, ο Μιραντσούκ έβαλε ξανά τους Ρώσους στο ματς, μειώνοντας σε 2-3, ενώ ο Μπουχάροβ στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 3-3!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα