«Σάντσες, ο Νο1 στόχος της Τσέλσι»

Gazzetta team
«Σάντσες, ο Νο1 στόχος της Τσέλσι»

bet365

H Tσέλσι θέλει επιθετικό και ο Κόντε τον Αλέξις Σάντσες. Οι Μπλε μπήκαν δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του κι έχουν το προβάδισμα.

Ο Αντόνιο Κόντε έριξε το γάντι στη διοίκηση της Τσέλσι, τονίζοντας πως θέλει τον Αλέξις Σάντσες στην ομάδα του. Ο Ιταλός είναι σε συζητήσεις με τους Λονδρέζους για το νέο συμβόλαιό του, αλλά και τις μεταγραφές του καλοκαιριού! Οπως αναφέρει ο Guardian, ο Κόντε τόνισε πως θέλει ενίσχυση στην επίθεση και το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Χιλιανό φορ να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του. Ο Σάντσες δείχνει αποφασισμένος να φύγει από την Αρσεναλ έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας, αφού είναι απογοητευμένος εξαιτίας της έλλειψης προκλήσεων! Αλλωστε, μόνο τα... χρήματα μπορούν να τον κρατήσουν. Ο Χιλιανός απαιτεί τρελή αύξηση και ο εβδομαδιαίος μισθός από τις 130.000 λίρες να εκτοξευθεί στις 250.000 λίρες, επιθυμία με την οποία δε συμφωνούν οι Κανονιέρηδες. Γιουβέντους, Ιντερ, Παρί είναι οι άλλες τρεις ομάδες που τον έχουν πλησιάσει, ωστόσο ο Guardian επιμένει πως το πάνω χέρι για την απόκτησή του έχει η Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα