«Δεν άρεσε στον Μάριν που έμεινε εκτός με Παναθηναϊκό»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν άρεσε στον Μάριν που έμεινε εκτός με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάρκο Μάριν δεν ένιωθε τόσο καλά το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα γερμανικά media, ειδικά μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Ο Γερμανός εμφανίζεται από τα ΜΜΕ της πατρίδας του πως δεν αισθάνεται τόσο καλά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ότι κυρίως δεν ένιωθε τόσο καλά το τελευταίο διάστημα.

Στέκονται κυρίως στο γεγονός πως είχε μείνει off από το ντέρμπι της Λεωφόρου. Κάτι που δεν του άρεσε. Σε ρεπορτάζ της χώρας παρουσιάζονται ατάκες των προπονητών με τους οποίους δούλεψε φέτος και που ανέφεραν πως ο Μάρκο Μάριν έπρεπε να δουλέψει πιο πολύ και να βελτιωθεί. Στην Γερμανία θεωρούν αβέβαιο το μέλλον του έμπειρου μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι καθώς εκτός των άλλων πέραν των δικών του συναισθημάτων και στον πειραϊκό σύλλογο δεν είναι ευχαριστημένοι από αυτόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα