Αναφορά στο EFDN στο φιλικό της ΑΕΚ με τους πρόσφυγες

Αναφορά στο EFDN στο φιλικό της ΑΕΚ με τους πρόσφυγες

Gazzetta team
Αναφορά στο EFDN στο φιλικό της ΑΕΚ με τους πρόσφυγες

bet365

Η επίσημη ιστοσελίδα του EFDN (European Football for Development Network) κάνει εκτενέστατη αναφορά στο φιλικό που έδωσαν οι ακαδημίες της ΑΕΚ με την ομάδα των προσφύγων στα Σπάτα πριν δύο εβδομάδες.

Η ΑΕΚ είχε δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και στάθηκε στο πλευρτό των προσφύγων μέσω φιλικού αγώνα που έδωσε στα Σπάτα στις 15 Μαρτίου. Η κίνηση αυτή χαιρετίστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του EFDN κάνοντας εκτενή αναφορά στο παιχνίδι.

Γαλλία - Ισπανία με επιστροφή αν σκοράρει ο Γκριζμάν ανοίξει το σκορ.

Αναλυτικά:

Εκτενής αναφορά στο φιλικό της ΑΕΚ με την ομάδα των προσφύγων στα Σπάτα στις 15 Μαρτίου υπήρξε στην επίσημη ιστοσελίδα του EFDN (European Football for Development Network), στο οποίο η ΑΕΚ αποτελεί μέλος εδώ και τρία χρόνια μαζί με κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
Mε τίτλο «όταν το ποδόσφαιρο προσφέρει χαρά και αγάπη στους πρόσφυγες χάρη στην ΑΕΚ» το επίσημο site του EFDN στο οποίο έχουν πρόσβαση κορυφαία ευρωπαϊκά club αναφέρεται στο πρόσφατο φιλικό που διοργανώθηκε υπό την εποπτεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που έγινε και επίσημα πλήρες μέλος του European Football for Development Network (ΕFDN) από τις 15 Ιουλίου 2015. Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο στο οποίο μετέχουν πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι από ολόκληρη την Ευρώπη με κύριο αντικείμενο την προώθηση της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης και την εκμετάλλευση της δύναμης του ποδοσφαίρου μέσα από τη συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο στόχος του δικτύου είναι η συνεργασία ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ομάδες για την ανάδειξη της κοινωνικής αποστολής του ποδοσφαίρου.
Το EFDN αποτελεί μάλιστα τον βασικό πυλώνα της πρωτοβουλίας για το «more than football action week» με την υποστήριξη της UEFA και τη συμμετοχή των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που αποσκοπεί στην προώθηση όλων των θετικών κοινωνικών δραστηριοτήτων του ποδοσφαίρου υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Το #Morethanfootball λαμβάνει χώρα από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 9 Απριλίου και αποτελεί ετήσια εκστρατεία μίας εβδομάδας η οποία θα παράσχει στις συμμετέχουσες ομάδες μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια την ευκαιρία να προβάλλουν τις κοινωνικές τους δραστηριότητες όπως η πρόσφατη της ΑΕΚ με το φιλικό για τους πρόσφυγες στα Σπάτα ή τη συμμετοχή στα συσσίτια απόρων της Νέας Φιλαδέλφειας για την οποία η ΑΕΚ εισέπραξε το αγνό «ευχαριστώ» της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας.

Μέσω της χρήσης του hashtag #Μorethanfootball όλες οι συμμετέχουσες στην εκστρατεία ομάδες μπορούν να επικοινωνούν τις δραστηριότητές τους. Με την ΑΕΚ να αποτελεί πρωτοπόρο με όλες τις κοινωνικές δράσεις που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια και έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα