Η επιστροφή του Κριστιάνο στη Μαδέιρα και η... τιμωρία!

Η επιστροφή του Κριστιάνο στη Μαδέιρα και η... τιμωρία!

Κώστας Ζάλιαρης
Η επιστροφή του Κριστιάνο στη Μαδέιρα και η... τιμωρία!

bet365

Ιδιαίτερη θα είναι η αποψινή νύχτα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη στιγμή που θα παίξει μπροστά στους συντοπίτες του στη Μαδέιρα, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει στην ηλικία των 15 ετών λόγω... τιμωρίας!

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Σουηδία σε φιλική αναμέτρηση στη γενέτειρα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να παραβρεθεί στην εκδήλωση για την επίσημη μετονομασία του αεροδρομίου της περιοχής, το οποίο θα πάρει φυσικά το όνομά του...

Το βράδυ, κόντρα στους Σκανδιναβούς, θα πραγματοποιήσει εμφάνιση μπροστά στους ανθρώπους της πόλης όπου μεγάλωσε και αυτό είναι κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει όταν ήταν 15 ετών και αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Γαλλία - Ισπανία με επιστροφή αν σκοράρει ο Γκριζμάν ανοίξει το σκορ.

Σε ταξίδι των «λιονταριών» στη Μαδέιρα για παιχνίδι με την αντίστοιχη παιδική ομάδα της Μαρίτιμο, ο Κριστιάνο ήταν τιμωρημένος έπειτα από διαφωνία με μέλος της αποστολής της Σπόρτινγκ, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παίξει και να τον θαυμάσει η οικογένειά του, την οποία εκείνα τα χρόνια είχε αποχωριστεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα