Ζιρού: «Εγώ θα μείνω στην ιστορία, όχι ο Κάρολ...» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: «Εγώ θα μείνω στην ιστορία, όχι ο Κάρολ...» (vids)

bet365

Η πικρία από την απώλεια του βραβείου για το καλύτερο γκολ του περασμένου Ιανουαρίου στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε τον Ολιβιέ Ζιρού να δηλώσει πως το δικό του... χτύπημα του σκορπιού είναι αυτό που έγραψε ιστορία κι όχι το «ψαλίδι» του Κάρολ.

Ο υψηλόσωμος φορ της Γουέστ Χαμ είχε αναδειχθεί νικητής ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ του πρώτου μήνα του 2017 στο κορυφαίο πρωτάθλημα, έπειτα από τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο είχε σκοράρει απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Κόντρα στην ίδια ομάδα, ο Ολιβιέ Ζιρού είχε πετύχει καταπληκτικό γκολ με το «χτύπημα του σκορπιού» εν κινήσει, προκειμένου να καταφέρει να βρει τη μπάλα, ελπίζοντας τότε πως αυτό το τέρμα θα ήταν ικανό να του χαρίσει το βραβείο.

Γαλλία - Ισπανία με επιστροφή αν σκοράρει ο Γκριζμάν ανοίξει το σκορ.

Τελικά δεν έγινε έτσι όπως το φανταζόταν, με αποτέλεσμα να δηλώσει στη «Journal du Dimanche» της πατρίδας του: «Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά γκολ όπως το δικό μου μένουν στην ιστορία. Σε αντίθεση, τέτοια γκολ όπως του Κάρολ θα τα θυμάται ο κόσμος για 1-2 χρόνια και μετά θα ξεχαστούν».

Θυμηθείτε τα δύο γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα