Ραούλ για Μπαρτσελόνα: Ποτέ μην λες ποτέ

Gazzetta team
Ραούλ για Μπαρτσελόνα: Ποτέ μην λες ποτέ

bet365

Ο Ραούλ ρωτήθηκε για το αν κάποια μέρα στο μέλλον μπορεί να δουλέψει για την Μπαρτσελόνα και αποφάσισε να αφήσει τα πάντα ανοιχτά.

Ο Ραούλ, που από τη στιγμή που ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2015 είναι πρεσβευτής του ισπανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη σε μία εφημερίδα, που πιθανότατα πίστευε ότι ποτέ δεν θα είχε καμία επαφή, την Καταλανική Sport.

«Αγωνίστηκα στη Ρεάλ για 17 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είμαι οπαδός της. Όταν μιλάμε και αναλύουμε το ποδόσφαιρο όμως, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει σημαντικά πράγματα τα τελευταία χρόνια», τόνισε αρχικά ο Ραούλ, που στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα εργαζόταν ποτέ για την Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να προχωράω βήμα-βήμα. Το πρώτο είναι να επιστρέψω στο σπίτι μου, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ», απάντησε, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα