Μπάρτσα, Γιούβε, Παρί, Αρσεναλ, όλοι οι μεγάλοι στην Αθήνα

Μπάρτσα, Γιούβε, Παρί, Αρσεναλ, όλοι οι μεγάλοι στην Αθήνα

bet365

Οι πρόεδροι των σπουδαιότερων ομάδων έχουν την Τρίτη ραντεβού στην ελληνική πρωτεύουσα, ώστε να αποφασίσουν για το πώς θέλουν να στήσουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στην Αθήνα το διήμερο 27-28 Μαρτίου διεξάγεται συνάντηση κορυφής για το παρόν και κυρίως το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (δείτε ΕΔΩ τι ακριβώς συμβαίνει). Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνέδριο της ECA (Εuropean Club Association), που θα συζητήσει τι θέλει να συμβεί στο Champions και το Europa League για τα επόμενα χρόνια.

Ηδη στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ενωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, αλλά την Τετάρτη αναμένεται να δώσουν το παρών ορισμένοι από τους σημαντικότερους ηγέτες τεράστιων clubs. Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου (Μπαρτσελόνα), Αντρέα Ανιέλι (Γιουβέντους), Νασέρ Αλ Κελαϊφί (Παρί), Ιβάν Γκαζίδης (Αρσεναλ) και άλλοι θα εμφανιστούν στην Αθήνα, καθώς πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το πώς σκοπεύει να κινηθεί η ECA, η οποία επιθυμεί να καταστήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο πιο κλειστές λίγκες γίνεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα