Το ECA στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (pics & vid)

Το ECA στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (pics & vid)

Gazzetta team
Το ECA στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (pics & vid)

bet365

Η ομάδα εργασίας «Youth Working Group» του ECA, η οποία ασχολείται με τα ζητήματα των Ακαδημιών των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού

Στην Αθήνα θα γίνει το συνέδριο της Ενωσης των Ευρωπαϊκών Συλλόγων με αρκετά θέματα στην ατζέντα. Ωστόσο οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού κάλεσαν στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη την Ομάδα Εργασίας "Youth Working Group" του ECA (european club association), η οποία ασχολείται με τα ζητήματα των Ακαδημιών των Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Την ομάδα εργασίας υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν στο Ρέντη ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, κ. Κωνσταντίνος Βερνίκος, καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας.

Οι τρεις άνδρες ξενάγησαν την Ομάδα Εργασίας του ECA, σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου. Τους εκπροσώπους του ECA χαιρέτησε και ο κ. Τάκης Λεμονής, ενώ στο τέλος είδαν και τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη, με τον οποίο επίσης συνομίλησαν.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στην Ομάδα Εργασίας του ECA και τα κλαμπ, τα οποία εκπροσωπούν:
Patrick Van Leeuwen – Maccabi Tel-Aviv FC
Jean Kindermans – RSC Anderecht
Kristjan Markovic – NK Domzale
Nuno Miguel Ribeiro (Gomez) – SL Benfica
Peter Pekara – MSK Zilina
Alen Rivetti – NK Rijeka
Roberto Samaden – FC Internationale Milano
Patricia Silva Lopes – Sporting Clube de Portugal
Dragan Soldo – NK Siroki Brijeg
Jon Berasategi Zabala – Athletic Club (Bilbao)
Andrei Vashkevich – FC Bate Borisov
Allan Gaarde – Aalborg BK
Olivier Jarosz – ECA
Konstantin Kornakov – LTT Sports

Στο ξενοδοχείο Hilton, όπου συνεχίστηκαν οι εργασίες, παρών ήταν και ο πρόεδρος του Youth Working Group, κ. Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την παρουσία του κ. Μασούλα, για την Ακαδημία, μαζί με άλλα μέλη του YWG, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες στην πρωινή ξενάγηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα