Βερβεσός: «Ο Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης»

Βερβεσός: «Ο Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης»

Gazzetta team
Βερβεσός: «Ο Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης»

bet365

Ο δικηγόρος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, τόνισε με δήλωσή του πως δεν καταγνώσθηκε ποινή στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαιτίας του νόμου Παρασκευόπουλου και της παραγραφής του αδικήματος.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης κατά του εντολέως μου και ουχί αυτό της συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν του καταγνώσθηκε ποινή ενόψει του πρόσφατου νόμου Παρασκευόπουλου, βάσει του οποίου δεν επιβάλλονται ποινές σε αδικήματα που είχαν τελεστεί μέχρι και το 2016 και απειλείται ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) ετών, με δεδομένο ότι στο αδίκημα της εξύβρισης προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι ένα (1) έτος. Για το θέμα της παραβίασης του αθλητικού νόμου οι ευθύνες από το Δικαστήριο καταλογίσθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και στον υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κ. Τσιρώνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα