Ικανοποίηση σε Ολυμπιακό για το θέμα Σισέ

Gazzetta team
Ικανοποίηση σε Ολυμπιακό για το θέμα Σισέ

bet365

Είναι προφανές πως στις τάξεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός επικρατεί ικανοποίηση από το πως κύλησε η υπόθεση με την δίκη Σισέ.
Στο Λιμάνι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το γεγονός πως σε δικαστικό επίπεδο και σε σχέση με την υπόθεση Σισέ υπήρξαν θετικές εξελίξεις και αθωωτικές αποφάσεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μία υπόθεση που στον Ολυμπιακό εξαρχής θεωρούσαν πως θα δικαίωνε τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας. Ουσιαστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απαλλάχθηκε από τρεις κατηγορίες καθώς επί της διαδικασίας τέθηκε και το θέμα εξύβρισης, πέραν της συκοφαντικής δυσφήμισης και τυχόν εμπλοκής σε επεισόδια. Πλέον αυτή η υπόθεση δείχνει να ανήκει στην... ιστορία ενώ θυμίζουμε πως ο Μοντέστο είχε τονίσει ξεκάθαρα πως θεωρούσε ότι πίσω από την κίνηση του Σισέ κρύβονταν άλλα πράγματα και άλλοι άνθρωποι με συγκεκριμένο σκοπό. Για τον λόγο μάλιστα αυτό ως φίλος είχε επιδιώξει να αποτρέψει τον Τζιμπρίλ Σισέ από το να συνεχίσει αυτήν την διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα