Σακριστάν: «Όχι στην Μπάρτσα 100%»

Gazzetta team
Σακριστάν: «Όχι στην Μπάρτσα 100%»

bet365

Ο τεχνικός της Σοσιεδάδ, Εουσέμπιο Σακριστάν, τόνισε με βεβαιότητα ότι αν η Μπαρτσελόνα τον προσεγγίσει, εκείνος θα αρνηθεί.

Η δουλειά του Εουσέμπιο Σακριστάν στον πάγκο της Σοσιεδάδ είναι εξαιρετική και είναι λογικό να υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Λουίς Ενρίκε να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο τεχνικός των Βάσκων, όμως, έδειξε κατηγορηματικός σε συνέντευξή του στην AS, λέγοντας ότι θα απορρίψει τους Καταλανούς «100%».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι όνειρό μου να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Έχω βρει μία ομάδα, στην οποία τα έχω όλα, και μου δίνει το κίνητρο που χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, όμως αυτή τη στιγμή θέλω να μείνω και να ανανεώσω με την Σοσιεδάδ», τόνισε αρχικά ο Σακριστάν, που ρωτήθηκε στη συνέχεια αν οι Καταλανοί τον έχουν ήδη προσεγγίσει. «Όχι», απάντησε και συνέχισε στο υποθετικό ερώτημα αν θα αρνηθεί οποιαδήποτε πρόταση των μπλαουγκράνα. «Ναι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό. Ίσως κάποιοι να μην με πιστέψουν, αλλά είμαι 100% σίγουρος για αυτό που λέω. Δεν είναι καλή ιδέα να λες ποτέ, όμως δεν βλέπω τα δεδομένα να αλλάζουν γρήγορα», ολοκλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα