Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Περιστέρι

Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Περιστέρι

Νίκος Μαρούδας
Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Περιστέρι

bet365

Την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο άρχισαν το πρωί της Δευτέρας στον Ατρόμητο, χωρίς την παρουσία των διεθνών. Εκπροσωπεί τον Ατρόμητος στις εργασίες της ECA η Κατερίνα Κοξένογλου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Ο Σα Πίντο είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους με εξαίρεση τους διεθνείς, οι οποίοι σταδιακά θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες. Την αρχή κάνει την Τρίτη ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ θα ακολουθήσουν οι Γκορμπούνοφ, Θοδωρίδης, Λημνιός, Νάτσος και Κατράνης.

Από εκεί και πέρα, ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Γιώργο Ζησόπουλο μετά την προπόνηση της Δευτέρας. Ο Έλληνας αμυντικός «έχασε» τον πατέρα του από καρκίνο σε ηλικία 60 ετών. Όπως είναι λογικό θα απουσιάσει από την προπόνηση της Τρίτης ώστε να βρεθεί στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στην Πιερία. Η ΠΑΕ Ατρόμητος, του εξέφτασε τα θερμά της συλλυπητήρια, ενώ του ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο.

Η Κατερίνα Κοξένογλου εκπρόσωπος του Ατρόμητου στις εργασίες της ECA

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, η Β' Αντιπρόεδρος της ομάδας Κατερίνα Κοξένογλου θα είναι η εκπρόσωπος της ομάδας στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H B’ Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αικατερίνη Κοξένογλου θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association) που ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται την Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Ατρόμητος είναι τακτικό μέλος της ECA από τον Οκτώβριο του 2013 και οι προτάσεις που υποβάλλονται μέσω αυτής στην UEFA μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την συνάντηση της ομάδας εργασίας (Working Group) στην οποία μετέχει ο Ατρόμητος και η οποία θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη των Ακαδημιών των Ομάδων και την εκπόνηση Προτύπων για τις Ακαδημίες Νέων.

Πρόεδρος του συγκεκριμένου Working Group είναι ο βετεράνος διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ και αντιπρόεδρος ο διευθυντής ακαδημιών της Σάκε Μπόντο Μένζε. Μετέχουν εκπρόσωποι από Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Ίντερ, Έβερτον, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Δυναμό Κιέβου κ.α.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ECA, πάλι με την συμμετοχή της Αικατερίνης Κοξένογλου, η ατζέντα της οποίας περιλαμβάνει νέες κατευθυντήριες γραμμές σε θέματα που συνάδουν με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων τόσο με την UEFA όσο και με τη FIFA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα