Τζαβέλλας: «Δεν ήταν άστοχο το "Εθνική Μυκόνου", όμως τώρα βγάζουμε υγεία»

Τζαβέλλας: «Δεν ήταν άστοχο το "Εθνική Μυκόνου", όμως τώρα βγάζουμε υγεία»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Δεν ήταν άστοχο το "Εθνική Μυκόνου", όμως τώρα βγάζουμε υγεία»

bet365

Ο κόσμος καταλαβαίνει πράγματα και καταστάσεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «Εθνική Μυκόνου» για την Εθνική μας ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν και τη μεγάλη διαφορά με την τωρινή κατάσταση, η αποπνέει υγεία και οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά, ο διεθνής άσος της Αλάνιασπορ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-την ενέργεια του Μέρτενς να του πιάσει τη μύτη: «Έκανε κάτι πολύ unfair, μου πείραξε τη μύτη μου που είναι και μεγάλη. Ευτυχώς έχω τον Παπαδόπουλο και μπορώ να περνάω Χριστούγεννα, Πάσχα και τέτοια. Ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα και κρατήθηκα σε εκείνο το σημείο».

-την αποβολή του στις καθυστερήσεις: «Στο 93’ ήταν κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως η κόκκινη εκεί δεν στοίχισε και κερδίσαμε και χρόνο. Ούτως ή άλλως στο παιχνίδι της Βοσνίας δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ λόγω της πρώτης κίτρινης κάρτας».

-τις κατηγορίες για «Εθνική Μυκόνου» στα προηγούμενα προκριματικά: «Αυτό το περί ‘Εθνικής Μυκόνου’ δεν ήταν άστοχο. Ο κόσμος καταλαβαίνει πότε βγαίνει υγεία από μια ομάδα ή όχι. Αυτό το σύνολο, είτε προκριθεί στο Μουντιάλ είτε όχι βγάζει υγεία. Βρήκαμε πάλι την ψυχολογία μας. Το σημαντικότερο είναι πως είμαστε οικογένεια, δεν έχουμε τα θέματα που είχαμε παλιά και είναι πιο εύκολο να μπουν νέοι ποδοσφαιριστές, όπως τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού που μπήκαν στο κλίμα. Αυτή η ομάδα είναι τώρα στο επίπεδο που μπορεί να αλλάξει πρόσωπα, αλλά να μείνει ίδια».

-την κλήση του Ζέκα στην Εθνική: «Φοβερός ο Ζέκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι δίπλα μας. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αυτό που είδα είναι πως νιώθει Έλληνας. Είναι χημεία, όπως και με τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

-τη συμβολή του Μίχαελ Σκίμπε: «Δεν είναι μόνο πολύ καλός προπονητής, αλλά και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Για να κρατήσει αθλητές από διαφορετικούς συλλόγους, με διαφορετική νοοτροπία, πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για να καταφέρεις να τους ενώσεις».

-την ομοψυχία της ομάδας: «Όταν γυρίζω στον πάγκο στο 80’ και βλέπω τους αναπληρωματικούς έτοιμους να μπούνε στο γήπεδο, τι άλλο να πούμε. Νομίζω πως έχουν ωριμάσει πλέον οι ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να μοιάσουν στον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη και όλους τους άλλους».

-το πλάνο της Εθνικής και το γκολ του Μήτρογλου: «Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά. Αμυνθήκαμε σωστά και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή που θα σκοράρει ο Μήτρογλου, γιατί αυτό είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται μία φάση, αλλά μισή. Είναι κορυφαίος. Αν ήταν αυτός που είναι τώρα στο Μουντιάλ, θα είχαμε πάει στον τελικό».

-την εμφάνιση του Καπίνο: «Ήταν ακόμη πιο δύσκολο για εκείνον μετά από τόσο καιρό αποχής να μπει και να παίξει τόσο καλά. Του αξίζουν δυο φορές συγχαρητήρια».

-το ματς με τη Βοσνία τον Ιούνιο: «Νομίζω πως δεν θα τελειώσει εκεί. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε στο επίπεδο που δείξαμε. Νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εκεί. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω θορυβήθηκαν από την εμφάνισή μας στο Βέλγιο. Όσο περισσότερο νευρικοί είναι, τόσο καλύτερο θα είναι για μας που είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως τα σημάδια είναι με το μέρος μας. Μπορεί να είμαι τιμωρημένος, αλλά θα πάμε όλοι μαζί εκεί».

-το σχόλιό του για το Survivor: «Διαβάζουμε πολλά για το Survivor και το σχολίασα έτσι. Δεν το έκανα εγώ. Σε μια άλλη ανάρτηση με παρουσίαζαν με τον Μήτρογλου στο Survivor».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα