Επιστροφή στο Κορωπί, γύρισε ο Ζέκα

Επιστροφή στο Κορωπί, γύρισε ο Ζέκα

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή στο Κορωπί, γύρισε ο Ζέκα

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Παρών και ο Έλληνας διεθνής, Κάρλος Ζέκα!

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει πίσω όλους τους διεθνείς για να μπει στην πιο λεπτομερή ανάλυση της «Ένωσης» και του πλάνο του για αυτό το παιχνίδι. Η αρχή πάντως, έγινε σήμερα με τον Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που πήρε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος ήταν το κεντρικό πρόσωπο και δεχόταν συγχαρητήρια.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης, συνδυαστικό παιχνίδι με πάσες και παιχνίδια τακτικής και κατοχής.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Απουσίασε ο Μέστο λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ ο Πίσπας γυμνάστηκε ατομικά.

Απόντες παρέμειναν επίσης οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος, Μπουζούκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα