Επιστρέφει το 2018 ο Κόουλμαν, πληρώνει η FIFA τον μισθό του!

Επιστρέφει το 2018 ο Κόουλμαν, πληρώνει η FIFA τον μισθό του!

Κώστας Ζάλιαρης
Επιστρέφει το 2018 ο Κόουλμαν, πληρώνει η FIFA τον μισθό του!

bet365

Τουλάχιστον εννέα μήνες θα χρειαστεί ο Σίμους Κόουλμαν για να επανέλθει από το τρομακτικό διπλό κάταγμα στο πόδι, με τη FIFA να καταβάλλει τον μισθό του μέχρι την ημέρα επιστροφής του στην ενεργό δράση!

Ο άτυχος Ιρλανδός άσος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στην Ουαλία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προς αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε στο δεξί του πόδι.

Χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ακόμα και βίδες, πράγμα που φανερώνει τη σοβαρότητα του προβλήματος και όπως αναφέρεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας, θα χρειαστεί πλέον τουλάχιστον εννέα μήνες για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις!

Λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που απαιτείται για την ανάρρωση και την επαναφορά του, η FIFA, από τη στιγμή που ο σοβαρός τραυματισμός επήλθε σε παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα καταβάλλει τους μισθούς του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα