Αποβλήθηκαν από την Γαλατά οι Σουκούρ και Ερντέμ λόγω του πραξικοπήματος!

Αποβλήθηκαν από την Γαλατά οι Σουκούρ και Ερντέμ λόγω του πραξικοπήματος!

Θοδωρής Βασίλης
Αποβλήθηκαν από την Γαλατά οι Σουκούρ και Ερντέμ λόγω του πραξικοπήματος!

bet365

Χακάν Σουκούρ και Αρίφ Ερντέμ έχουν γράψει την δική τους ιστορία με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ, αλλά η εμπλοκή τους στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν ανάγκασε τον σύλλογο να τους αποβάλλει από μέλη!

Χακάν Σουκούρ και Αρίφ Ερντέμ δεν είναι πλέον μέλη της Γαλατάσαραϊ πληρώνοντας την εμπλοκή τους στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος θεωρείται από την Τουρκία ως ο εγκέφαλος του πραξικοπήματος του 2016 στην γειτονική χώρα.

Οι δύο θρύλοι της «τσιμ μπομ» ήταν μέλη του συλλόγου και στην συνέλευση που έγινε το Σάββατο οι δύο τους δεν αποβλήθηκαν κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα την τουρκική κυβέρνηση η οποία μέσω του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Βεϊσί Κανιάν ο οποίος ανέφερε ότι η Γαλατά θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές «τελείωσαν» από τον σύλλογο με τον Σουκούρ να αντιδρά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο άλλοτε αρχηγός της Γαλατάσαραϊ και της εθνικής Τουρκίας βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στις ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα με το τουρκικό κράτος να έχει βγάλει ένταλμα σύλληψής του ως μέλος της κίνησης του Γκιουλέν, ενώ ο Αρίφ Ερντέμ τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί λέγεται ότι επίσης βρίσκεται στις ΗΠΑ για να αποφύγει και αυτός την σύλληψη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα