«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε» (vid)

«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε» (vid)

Gazzetta team
«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ως MVP Φεβρουαρίου, μίλησε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ενόψει της πιο κρίσιμης περιόδου της φετινής σεζόν.

Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός, μπορεί να βρέθηκε στο επίκεντρο, με αφορμή το θέμα Τζαβέλλα, αλλά εκτός από την απάντησή του, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα ενόψει της… τελικής ευθείας στη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη βράβευση του ως MVP Φεβρουαρίου:

«Αυτό το βραβείο είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια μου. Καθημερινά προσπαθώ για την ομάδα και το αν θα αγωνίζομαι ή όχι είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το αν είναι αυτή η πιο κρίσιμη φάση της σεζόν:

«Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να δείχνει ενότητα. Έχουμε αποδείξει σε δύσκολες στιγμές πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό και με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχουμε κανέναν φόβο».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ:

«Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτήσει έναν τίτλο. Εμείς οι παίκτες είμαστε εδώ για αυτό και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Η ομάδα έδειξε ότι προχώρησε από την αρχή της σεζόν κι έχει σημάδια βελτίωσης. Στόχος μας είναι επίσης και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θέλουμε από εκεί να πετύχουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο τους ομίλους του Champions League. Να μπορέσουμε το καλοκαίρι να διεκδικήσουμε την είσοδο μας εκεί και να το πετύχουμε».

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική:

«Καθημερινά δουλεύω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευελπιστώ ότι και εγώ μπορεί το καλοκαίρι να είμαι στα πλάνα του κ. Σκίμπε στην προσπάθεια της Εθνικής μας να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκα που δεν κλήθηκα, πικράθηκα γιατί νομίζω το άξιζα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Τα παιδιά πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και μετά να πετύχω κι αυτό το προσωπικό όνειρο κλήσης μου στην Εθνική».

Για τις θέσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

«Μου αρέσει να αγωνίζομαι, το που θα αγωνίζομαι είναι απόφαση του προπονητή και καλύτερα εκείνον να ρωτήσετε. Προτιμώ να αγωνίζομαι, ακούω τον προπονητή μου κι ας με βάλει και… τερματοφύλακα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα