Πρίγιοβιτς: «Ποτέ ξανά τόσα πολλά γκολ» (vid)

Πρίγιοβιτς: «Ποτέ ξανά τόσα πολλά γκολ» (vid)

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Ποτέ ξανά τόσα πολλά γκολ» (vid)

bet365

Ο τραυματισμός του μπορεί να έβαλε φρένο στο εντυπωσιακό ξεκίνημά του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σερβοελβετός επιθετικός δείχνει κι ο ίδιος έκπληκτος με το διαρκές σκοράρισμα…

Εκτός από το θέμα με τον τραυματισμό του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε και σ’ άλλα ζητήματα, που αφορούν την ομάδα και τον ίδιο προσωπικά, όπως η πιθανή κλήση του στην εθνική Σερβίας.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο 26χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για το αν θυμάται ανάλογη περίοδο με τόσα γκολ:

«Είναι ένα απίστευτο ξεκίνημα αυτό που είχα στον ΠΑΟΚ. Δε θυμάμαι αν έχω σκοράρει τόσο πολλά γκολ τόσο γρήγορα ξανά. Όλα τα κομμάτια του παζλ κόλλησαν όπως έπρεπε. Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό τον ρυθμό».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Για το γεγονός ότι μπορεί να κληθεί πλέον από την Εθνική Σερβίας:

«Δε θέλω να μιλήσω πολύ αυτή τη στιγμή. Θέλω να δείξω πράγματα στο γήπεδο. Περιμένω να έρθει η στιγμή που θα παίξω με τη Σερβία και θα πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο. Έχω πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι κι έτσι πιστεύω ότι θα μπορέσω να κάνω το ντεμπούτο μου και με τη Σερβία».

Για τις αυξομειώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ:

«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορείς να κερδίσεις τον καλύτερο και να χάσεις από τον πιο αδύναμο. Δεν μπορείς να τα εξηγείς όλα απόλυτα. Ελάχιστες ομάδες μπορούν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να έχει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου γιατί υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Στο ποδόσφαιρο πάντα όμως υπάρχουν πάνω και κάτω και αυτό το έχω δει στην καριέρα μου και δεν μπορείς πάντα να το εξηγήσεις. Πρέπει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερο διάστημα με σταθερότητα. Είναι σημαντικό μετά από μία απρόσμενη ήττα να δίνεις απάντηση μέσα στο γήπεδο και να κερδίζεις τον επόμενο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα