Τον ηρέμησε μετά το κάταγμα με... αναπνοές γέννας!

Κώστας Ζάλιαρης
Τον ηρέμησε μετά το κάταγμα με... αναπνοές γέννας!

bet365

Εκπληκτική ήταν η κίνηση του Σέιν Λονγκ μόλις αντιλήφθηκε το σοβαρό κάταγμα στο πόδι του Σίμους Κόουλμαν και δεν έσπευσε μονάχα να τον καθησυχάσει, αλλά και να τον βοηθήσει με τον πόνο, χρησιμοποιώντας την... τεχνική αναπνοών γέννας!

Ο φορ της Σαουθάμπτον, έτρεξε πάνω από τον συμπατριώτη του, άσο της Έβερτον, αμέσως μετά το σοκαριστικό κάταγμα στο δεξί πόδι, στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ουαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μόνο που εκείνη τη στιγμή δεν κράτησε απλά το κεφάλι του για να μη βλέπει το πόδι του και να τον καθησυχάσει, αλλά προσπάθησε να τον βοηθήσει και με τις αναπνοές εκείνες τις στιγμές του έντονου πόνου.

Ο τρόπος που επέλεξε ήταν εκπληκτικός, αφού του ήρθε στο μυαλό η... γέννα της συντρόφου του!

Εκείνη, δήλωσε: «Του έμαθαν πως να με βοηθάει με τις αναπνοές την ώρα που εγώ γεννούσα και μόλις μιλήσαμε μετά το παιχνίδι μου είπε “έτσι όπως τον κράτησα, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό. Του μιλούσα και του έλεγα πως να αναπνεύσει για να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να διαχειριστεί το οξυγόνο με τον πόνο. Τα θυμήθηκα όλα”».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα