Θεότρελο σενάριο για Νεϊμάρ και Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Θεότρελο σενάριο για Νεϊμάρ και Γιουνάιτεντ!

bet365

Καμία διαπραγμάτευση, καμία κουβέντα. 200 εκατομμύρια ευρώ με τη μία! Αυτή την προσφορά φέρεται να ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νεϊμάρ το φετινό καλοκαίρι!

Η «Sport» κάνει λόγο για... τρέλα των «κόκκινων διαβόλων» προκειμένου να πάρουν στο Μάντσεστερ στον Βραζιλιάνο επιθετικό των Καταλανών και μάλιστα, τονίζουν ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει προσωπικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βάσει το εν λόγω δημοσιεύματος, έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ, τον οποίο προσπαθεί να πείσει για τη μεταγραφή, λέγοντάς του ότι θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί και να ωριμάσει ακόμα περισσότερο, όντας πιο ελεύθερος κι όχι στη σκιά του Μέσι.

Ακτή Ελεφαντοσού εναντίον Σενεγάλης σε φιλικό στο Παρίσι! Θα έρθουν ισόπαλες με γκολ σε ουδέτερο γήπεδο;

Μάλιστα, αναφέρεται πως του έχει μεταφερθεί η πρόθεση της Γιουνάιτεντ να μην «παζαρέψει» το ποσό, αλλά να προσφέρει τα 200 εκατ.ευρώ της ρήτρας του κατευθείαν στους «μπλαουγκράνα», ως απόδειξη του ... πόθου τους, ενώ για τον ίδιο προτίθενται να διαθέσουν 25 εκατ.ευρώ ετησίως, για να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα