Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε στη Νέα Υόρκη!

Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε στη Νέα Υόρκη!

Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε στη Νέα Υόρκη!

bet365

Γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1959 στο ελληνικό χωριό Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας, ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε τα 58α γενέθλιά του στη Νέα Υόρκη.

Ο Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας έκλεισε το 58ο έτος της ηλικίας του και τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και του ποντιακού συλλόγου «Οι Κομνηνοί», του ετοίμασαν μια τούρτα-εκπληξη στα χρώματα του «Δικεφάλου» και του Βυζαντίου.

Μετά το τέλος της μεγάλης παρέλασης ο Ιβάν Σαββίδης παρέλαβε την τούρτα, δέχθηκε τις ευχές των φίλων του «Δικεφάλου» και όπως είπε:

«Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, στην οποία ήμουν και τελετάρχης, σκεφτόμουν ότι βρίσκομαι εδώ και έχω αυτές τις τιμές, λόγω του Πόντου και του ΠΑΟΚ. Μάλλον τελικά περισσότερο λόγω του ΠΑΟΚ είναι όλα αυτά…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής του από τις ΗΠΑ.

Ακτή Ελεφαντοσού εναντίον Σενεγάλης σε φιλικό στο Παρίσι! Θα έρθουν ισόπαλες με γκολ σε ουδέτερο γήπεδο;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα