Μιλιβόγεβιτς: «Έδωσα την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς: «Έδωσα την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μιλιβόγεβιτς: «Έδωσα την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι δέθηκε συναισθηματικά με τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν όνειρο για μένα να παίξω στην Premier League. Είναι το μεγαλύτερο και πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο. Το έκανα μέσω του Ολυμπιακού και η Κρίσταλ Πάλας μού έδωσε τη δυνατότητα. Δεν περίμενα πως θα γινόμουν ο ηγέτης και ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Μου έδωσε την ευκαιρία και δούλεψα σκληρά για να τα καταφέρω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό τα δυόμισι τελευταία χρόνια. Έδωσα και την καρδιά μου για το σύλλογο αυτό. Δεν τον αντιμετώπισα σαν δουλειά, αλλά δέθηκα συναισθηματικά μαζί του και αυτό μετρά», ανέφερε στο «Inside Futbol» ο Σέρβος μέσος.

Ακτή Ελεφαντοσού εναντίον Σενεγάλης σε φιλικό στο Παρίσι! Θα έρθουν ισόπαλες με γκολ σε ουδέτερο γήπεδο;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα