Ο Αζάρ, η υπόσχεση για τη Ρεάλ και τα 200 εκατομμύρια...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Αζάρ, η υπόσχεση για τη Ρεάλ και τα 200 εκατομμύρια...

bet365

Σήριαλ τείνει να γίνει τους επόμενους μήνες η υπόθεση του Εντέν Αζάρ, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να καραδοκεί. Η υπόσχεση των «μπλε» προς τον Βέλγο αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θέλει να τον πείσει ο Αμπράμοβιτς να παραμείνει...

Η «Marca», τονίζει πως τα πράγματα ενδέχεται να είναι πολύ διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά στο ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για τον αστέρα της Τσέλσι.

Αν και τη φετινή σεζόν ήταν θέμα... τιμής η διατήρηση του Αζάρ στο ρόστερ των «μπλε» έπειτα από την κάκιστη περσινή αγωνιστική περίοδο και την ανάγκη για διεκδίκηση τίτλων με την ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, οι θερινοί μήνες του 2017 ίσως να προκαλέσουν εξελίξεις..

Από τη μια, ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει σαν τρελός τον ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τον θεωρεί έναν από τους πιο απρόβλεπτους παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν αυτό το κάτι διαφορετικό που θα αλλάξει ολόκληρο το παιχνίδι.

Η Τουρκία δείχνει πεσμένη τελευταία. Μπορεί να πάρει νίκη ψυχολογίας στο διεθνές φιλικό με τη Μολδαβία;

Από την άλλη, στην Τσέλσι δεν θέλουν να τον χάσουν. Ξέρουν, μεν, ότι του έδωσαν υπόσχεση πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης τον ζητήσει τότε θα δεχθούν να διαπραγματευθούν και να συζητήσουν για μια συμφέρουσα λύση, όμως, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει.

Σε αυτό το εγχείρημα, θα του παρουσιάσει ένα πλάνο το οποίο θα περιλαμβάνει μπάτζετ 200 εκατ.ευρώ για μεταγραφές μέσα στο καλοκαίρι και σαφή ενδυνάμωση του ρόστερ προκειμένου η Τσέλσι να κυριαρχήσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα