Ο λόγος για το... μαυρισμένο μάτι του Βάρντι (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο λόγος για το... μαυρισμένο μάτι του Βάρντι (pic)

bet365

Αν και η φήμη του είναι τέτοια που εύκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι έμπλεξε σε καυγά ή ότι το έκανε... μόνος του έπειτα από τις μπουνιές στον επαναληπτικό της Λέστερ με τη Σεβίλλη, άλλη είναι η αιτία που ο Βάρντι εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι στο ματς της Αγγλίας με τη Λιθουανία.

Ο φορ των «αλεπούδων» δεν άργησε και πολύ για να γίνει... viral μόλις εθεάθη στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» και στα κοντινά πλάνα φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αριστερό του μάτι.

Μάλιστα, σε μια νέα στιγμή εκνευρισμού, όπως στη ρεβάνς με τους Ανδαλουσιανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου άρχισε να χτυπιέται, έδωσε κουτουλιά στο χορτάρι και κάπως έτσι, θα μπορούσε κανείς εύκολα να φτιάξει σενάρια για την αιτία που μαύρισε το μάτι του.

Ο ίδιος, πάντως, όταν ρωτήθηκε από το ITV αμέσως μετά το ματς του «Γουέμπλεϊ», αφού πρώτα γέλασε, είχε να πει: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, ήταν ατύχημα... Το πρόσωπό μου, ή καλύτερα το μάτι μου, αποφάσισε να κάνει μια επαφή με μπάλα... Αυτό είναι όλο».

Η Τουρκία δείχνει πεσμένη τελευταία. Μπορεί να πάρει νίκη ψυχολογίας στο διεθνές φιλικό με τη Μολδαβία;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα