Σύζυγος Μέστο: «Μιλάει με Παναθηναϊκός για ανανέωση ο Τζιαντομένικο»

Σύζυγος Μέστο: «Μιλάει με Παναθηναϊκός για ανανέωση ο Τζιαντομένικο»

Gazzetta team
Σύζυγος Μέστο: «Μιλάει με Παναθηναϊκός για ανανέωση ο Τζιαντομένικο»

bet365

Σε ιταλικό περιοδικό μίλησε η γυναίκα του Μέστο, τονίζοντας πως ο άντρας της είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που όμως ίσχυε όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Στραματσόνι, με τον Ιταλό μπακ να μην αναμένεται να παραμείνει στο «τριφύλλι»,

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την γνωριμία της με τον Μέστο: «Συναντιόμασταν για χρόνια πριν παντρευτούμε, το μεγαλύτερο προτέρημά του είναι ότι είναι αυθεντικός, αλλά μπορώ να φτιάξω μία λίστα για τα χαρίσματα με τα οποία με κατέκτησε: η μεγάλη καρδιά του, η ευφυΐα του, η εντιμότητά του, η γενναιοδωρία του, η γλυκύτητα, η αίσθηση του χιούμορ και φυσικά η γοητεία του. Το δικό μου προτέρημα είναι το πείσμα».


Για τις διαφορές ανάμεσα σε Νάπολη και Αθήνα: «Είναι πολύ διαφορετικές, αλλά εγώ είμαι πολύ δεμένη με τη Νάπολη για πολλούς λόγους. Εκεί έχω αφήσει την καρδιά μου πάνω απ' όλα γιατί είναι ο τόπος που είχε συλληφθεί η κόρη μας η Νίνα και γιατί εκεί γνώρισα αληθινή γενναιοδωρία, συναντώντας θαυμάσιο κόσμο. Η Αθήνα αντίθετα είναι μία μεγάλη πόλη, εξαιρετική, μπορείς να ανακαλύψεις πολλά, είναι φανταστική. Ο κόσμος είναι χαρούμενος παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και για τα οποία μιλά όλη την ώρα. Είναι ένας λαός στον οποίο αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή, άνθρωποι με καλή ψυχή και με υψηλό γούστο από πλευράς αισθητικής. Από την Ελλάδα αγαπώ τα χρώματα, τα ηλιοβασιλέματα, την θάλασσα. Με την δουλειά του Τζαντομένικο είμαστε συνηθισμένοι να φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για να φεύγουμε και να επιστρέφουμε, παίρνοντας μαζί μας κάθε φορά τα καλά των διαφορετικών τόπων που μας έχουν φιλοξενήσει».

Για το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μέστο: «Τον Ιούνιο τελειώνει το συμβόλαιό του, αλλά υπάρχουν ανοικτές συζητήσεις, θα δούμε».

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Κατοικούμε στην Γλυφάδα, ένα παραθαλάσσιο προάστιο, πολύ όμορφο, όπου περνάμε όμορφα τις μέρες μας με τη Νίνα. Είναι μία περιοχή ιδανική για οικογένειες με πολλά πάρκα που μπορούν να παίξουν τα παιδιά. Περνώ πολύ χρόνο μαζί τους και με τον άνδρα μου, ανακαλύπτουμε νέα μέρη και κάθε τόσο ξεκλέβω λίγο χρόνο για να χαλαρώνω με pilates, danza, κομμωτήριο, καφέ με φίλες και ψώνια».

Για το αν τον ακολουθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Πριν γεννηθεί η Νίνα συνέβαινε συχνά να οργανώνουμε με τις άλλες γυναίκες ποδοσφαιριστών εκδρομές για να ακολουθούμε τους άντρες μας εκτός έδρας. Τώρα με το μωρό είναι πιο δύσκολο, αλλά όταν παίζει εντός έδρας καιρού επιτρέποντος πηγαίνουμε και βλέπουμε τον μπαμπά».


Η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου και υποδέχεται στο Γουέμπλεϊ τη Λιθουανία. Με τι σκορ θα κερδίσει τελικά;
Για τη ζωή με έναν ποδοσφαιριστή: «Είναι σίγουρα ένα προνόμιο, θεωρούμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι γιατί δεν μας λείπει απολύτως τίποτα. Έχουμε την ευκαιρία να εμπλουτιστούμε πνευματικά ζώντας σε νέα μέρη, ακόμα και στο εξωτερικό. Η οικονομική μας κατάσταση επιτρέπει τα ταξίδια και το να απολαμβάνεις τη ζωή, αλλά προφανώς χρειάζονται και θυσίες, γιατί η σύζυγος ενός ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν κάνει παιδιά, πρέπει αναγκαστικά να αφήσει την δουλειά που είχε και όσα είχε χτίσει, για να τον ακολουθήσει οπουδήποτε. Επίσης, όταν είσαι σύζυγος ενός αθλητή υψηλού επιπέδου, χαίρεσαι και κλαις μαζί του με κάθε αποτέλεσμα. Είμαι πολύ υπερήφανη γι' αυτόν».

Για το αν ζηλεύει: «Στην αρχή της σχέσης μας ήμουν πολύ ζηλιάρα, αλλά τώρα η σχέση μας είναι τόσο δυνατή που δεν φοβάμαι τίποτα. Θα ήθελα ότι είμαι πολύ πιο λίγο απ' ότι πριν, αλλά πρωτίστως γιατί δεν μου δίνει δικαιώματα».

Για τα μελλοντικά της σχέδια: «Έχω πολλά σχέδια στο κεφάλι μου, πρέπει να τα επεξεργαστώ... Κάτι ετοιμάζω!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα