Βεράτι: «Θα έπαιζα στην Serie A»

Gazzetta team
Βεράτι: «Θα έπαιζα στην Serie A»

bet365

Ο Μάρκο Βεράτι τόνισε ξανά ότι θέλει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν θα έλεγε 'όχι' στην Serie A. Στο top-4 η Γιουβέντους σύμφωνα με τον Ιταλό μέσο.

Ο Ιταλός μίλησε υπογράμμισε ότι η Παρί ακόμα προσπαθεί να φτάσει στο επίπεδο των άλλων μεγάλων της Ευρώπης. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ομάδες που είναι περισσότερο συνηθισμένες στις νίκες από εμάς. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν αλλά το κλαμπ έχει ένα πρότζεκτ, θέλει να φτάσει εκεί». Το μέλλον του διεθνή χαφ είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κάποιους στην Ιταλία. «Είμαι χαρούμενος εδώ. Η Serie A είναι ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα, όπως ακριβώς το αγγλικό και το ισπανικό, οπότε αν μια μέρα φύγω από την Παρί, θα δούμε τι θα γίνει. Στις μέρες μας υπάρχουν ομάδες που θέλουν να επενδύσουν όπως Ιντερ και Γιουβέντους. Η Γιουβέντους είναι αυτή τη στιγμή μέσα στις τέσσερις καλύτερες στον κόσμο και θα είναι ακόμα πιο δυνατή τα επόμενα χρόνια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω στην Serie A».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα