Κωστένογλου: «Δεν δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι»

Κωστένογλου: «Δεν δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι»

Κωστένογλου: «Δεν δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι»

bet365

Ο Άρης παρουσίασε πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα και ο Νίκος Κωστένογλου αφού παραδέχθηκε ότι η επιλογή του Ραούλ Μπράβο δεν ήταν η ιδανικότερη, συνέστησε ηρεμία.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του μέχρι το 55ο λεπτό και στις ενέργειες που έκανε από τον πάγκο με σκοπό να την αλλάξει. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική. Όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μας, δυστυχώς όμως μετά από λίγα λεπτά μείναμε κι εμείς με δέκα παίκτες. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι σαφές ότι ο δρόμος γίνεται ακόμη πιο δύσβατος για μας, πρέπει όμως να έχουμε ηρεμία για να συνεχίσουμε», είπε.

Σε ερώτηση σχετική με τις επιλογές του στην επιθετική γραμμή, απάντησε: «Είναι δύσκολες οι επιλογές με την έλλειψη του Μπαργκάν, την απουσία του Τζιμπούρ. Το θέμα για μένα είναι ότι η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Χρησιμοποίησα όλους τους διαθέσιμους παίκτες, αλλάξαμε την εικόνα μας αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ», είπε και συμπλήρωσε για τους Ραούλ Μπράβο και Ντούνη:

«Είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Τάτου. Δεν μπορείς να αρχίσεις ένα παιχνίδι βάζοντας μέσα όλα τα όπλα σου. Δεν παίρνω επιπόλαιες αποφάσεις. Ο Ντούνης μπήκε σ’ ένα πρόγραμμα σταδιακής ενσωμάτωσης έπειτα από τον τραυματισμό του, συν τοις άλλοις έπρεπε να έχω επιλογές και στον πάγκο. Σε ότι αφορά τον Ραούλ Μπράβο, επειδή τα Τρίκαλα είναι δυνατά στο ψηλό παιχνίδι, πίστευα ότι με τον Μπράβο δεν θα κινδυνέψουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν ήταν η ιδανικότερη επιλογή».

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του δεν είχε τη ψυχολογία για να κερδίσει το παιχνίδι και απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή η είναι η αλήθεια. Μετά η ομάδα ξύπνησε, είχε πιο ισορροπημένη εικόνα κι έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα