Πέρασαν για Τούρκο τον Ζίλε!

Πέρασαν για Τούρκο τον Ζίλε!

bet365

Ο 21χρονος στόπερ της Χόφενχαϊμ, Νίκλας Ζίλε, ο οποίος έχει «κλείσει» στην Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε πως οι Τούρκοι του έκαναν πρόταση να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας λόγω του επωνύμου του!

Υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές τουρκικής καταγωγής που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού. Ο Αρντά Τουράν διαπρέπει στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Νούρι Σαχίν ανήκει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Τούρκοι είδαν στο πρόσωπο του Νίκλας Ζίλε, ο οποίος απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Τσέλσι προκειμένου να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχουν, έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να ισχυροποιήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας,

Η Γερμανία με το απόλυτο των νικών σε 4 ματς θέλει το 5Χ5. Θα κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν παρά το γκολ των Αζέρων;

Μόνο που όπως αποδείχθηκε ο 21χρονος στόπερ δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από περίπου πέντε χρόνια οι Τούρκοι υπέπεσαν σε γκάφα επιχειρώντας να τον εντάξουν στους κόλπους τους.

«Μου είπαν πως το όνομα μου είναι τουρκικό. Έπρεπε να τους απογοητεύσω. Το όνομα μου δεν προέρχεται από την Τουρκία, αλλά από την Ουγγαρία», υποστήριξε ο Ζίλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα