Λουκάκου: «Βοήθησαν οι αποβολές της Ελλάδας»

Gazzetta team
Λουκάκου: «Βοήθησαν οι αποβολές της Ελλάδας»

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου στάθηκε στις αποβολές της Εθνικής μας.

Εκτός από απογοητευμένος, ο Ρομέλου Λουκάκου, στάθηκε και στις αποβολές που βοήθησαν το Βέλγιο να ισοφαρίσει.

«Είμαι λίγο απογοητευμένος. Στην έδρα μας θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και δεν νικήσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι είχαμε μία ομάδα με αρκετό ταλέντο για να κάνει τη διαφορά σε όλους τους αγώνες. Σήμερα νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός», είπε αρχικά ο επιθετικός του Βελγίου και συνέχισε:

Μαυροβούνιο - Πολωνία με επιστροφή, αν σκοράρει ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ.

«Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα με την είσοδο και του Μούσα (σ.σ. Ντεμπελέ), που μας έδωσε μία μικρή βοήθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο απλά, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό παιχνίδι, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα υπάρξουν όλο και περισσότερες ομάδες που θα παίξουν κατ' αυτόν τον τρόπο εναντίον μας. Νομίζω ότι οι κόκκινες κάρτες μας βοήθησαν λίγο. Αν είχαν μείνει με έντεκα, θα ήταν πιο δύσκολα για μας. Ποτέ δεν αμφέβαλα για την εθνική μας ομάδα, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα