Σκίμπε: «Δεδομένων των συνθηκών είμαστε ικανοποιημένοι»

Gazzetta team
Σκίμπε: «Δεδομένων των συνθηκών είμαστε ικανοποιημένοι»

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι βάσει των συνθηκών το αποτέλεσμα της ισοπαλίας αφήνει ικανοποίηση.

Και στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Σκίμπε αναφέρθηκε στην λανθασμένη αποβολή του Ταχτσίδη, δήλωσε ξανά περήφανος για τους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως δεδομένων των συνθηκών υπάρχει ικανοποίηση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πιστεύω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό, με βάση το σενάριο του ματς. Σίγουρα θα μπορούσαμε να περιμένουμε να κερδίσουμε, αλλά δεδομένων των συνθηκών είμαστε ικανοποιημένοι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μαυροβούνιο - Πολωνία.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτή η κακή απόφαση του διαιτητή (αποβολή Ταχτσίδη) επηρέασε το ματς, επιτρέποντας στο Βέλγιο να πάρει χώρο. Έδωσε αλήθεια την πιθανότητα στο Βέλγιο να επανέλθει στο ματς. Κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα είναι δύσκολο. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα