Ο βελγικός Τύπος για το ματς με την Ελλάδα! (pics)

Ο βελγικός Τύπος για το ματς με την Ελλάδα! (pics)

Gazzetta team
Ο βελγικός Τύπος για το ματς με την Ελλάδα! (pics)

bet365

O βελγικός Τύπος εμφανίστηκε... ανακουφισμένος από το γκολ του Λουκάκου, τονίζοντας ότι έσωσε τη βραδιά για την ομάδα τους.

Η... ψυχωμένη Εθνική έβαλε δύσκολα στην ομάδα τους και το παραδέχονται. Κάποιοι μάλιστα το συνέδεσαν και με την Εθνική Επέτειο! Ο βελγικός Τύπος έγραψε... ανακουφισμένος από το γκολ του Λουκάκου μετά το σφύριγμα της λήξης!

To Sportwereld αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Λουκακού έσωσε τους Διαβόλους με το γκολ της ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος» και προσθέτει: «Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν για πολύ λίγο να αποφύγουν την ήττα από την Ελλάδα. Ο Μήτρογλου έκανε την έκπληξη και έδωσε προβάδισμα, αλλά ο φορμαρισμένος Λουκάκου χάρισε στους Βέλγους τον βαθμό».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μαυροβούνιο - Πολωνία.


«Ο Λουκάκου απέφυγε την ήττα από την Ελλάδα», τονίζει το sport.be και προσθέτει: «Η Ελλάδα, η οποία είχε εθνική εορτή το Σάββατο, προηγήθηκε στο 46' χάρη στον Κώστα Μήτρογλου και έμεινε με 10 παίκτες στο 65' μετά την αποβολή του Ταχτσίδη. Στο 89' ο Λουκάκου ισοφάρισε».

Η Dernieure Heure τονίζει: «Ο Λουκάκου έσωσε τους Κόκκινους Διαβόλους από μια ήττα από την Ελλάδα. Οι Διάβολοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Δεν είχαν έμπνευση και μετά την αποβολή του Ταχτσίδη και χρειάστηκαν γκολ του Λουκάκου στο τέλος για τον βαθμό».

Το Sporza επίσης αναφέρεται στον Λουκάκου: «Η κλάση του Λουκάκου έσωσε τον πόντο απέναντι στην ψυχωμένη Ελλάδα», ενώ το Sport Foot τονίζει: «Οι Κόκκινοι Διάβολοι, έχοντας εκτός τους Εντέν Αζάρ και Κέβι Ντε Μπρόινε έμειναν πίσω στο σκορ από την Ελλάδα και έσωσαν το ματς με τον Ρομέλου Λουκάκου, μένοντας στην πρώτη θέση του ομίλου».

Το Het Laatste Nieuws αναφέρει: «Το γκολ του Λουκακού στο τέλος έσωσε το Βέλγιο από μία σκληρή ήττα από την Ελλάδα», ενώ το Belgiumsoccer ευχαριστεί τον Λουκάκου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα