Ζέκα: «Θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή»!

Gazzetta team
Ζέκα: «Θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή»!

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα δήλωσε πως ανατρίχιασε από συγκίνηση την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου και πως θα θυμάται το ντεμπούτο του στην Εθνική για όλη του την ζωή!

Ο Ζέκα είπε στο COSMOTE SPORTS 1:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήταν κάτι τρομερό για μένα σήμερα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική. Κάτι πολύ ωραίο. Θα το θυμάμαι για πάντα. Ήταν πολύ όμορφα γιατί ήμουν δίπλα στους συμπαίκτες μου. Ανατρίχιασα στον εθνικό ύμνο. Πολύ καλό ματς για εμάς και σημαντικό. Ναι ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εάν δεν τα καταφέρναμε να παίρναμε την ισοπαλία τουλάχιστον. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στη Βοσνία για αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο σε τέτοιο ματς να μπεις αλλαγή και ενώ παίζαμε με παίκτη λιγότερο.
Μετά το ματς μου έδωσαν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά για το ντεμπούτο μου. Πάμε στη Βοσνία για τους τρεις βαθμούς. Το πανηγυρίσαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στους Έλληνες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, γιατί Έλληνες υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Θα τα δίνω όλα για την φανέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα