Σάμαρης: «Κρίμα που ισοφαριστήκαμε»

Gazzetta team
Σάμαρης: «Κρίμα που ισοφαριστήκαμε»

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πως όλοι πίστευαν στη νίκη μετά το 0-1 και πως έμεινε στεναχώρια για την ισοφάριση και στο λεπτό που αυτή ήρθε...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΣΚΑΪ:

«Oι 25-30 που είμαστε εδώ, πιστεύαμε σε κάτι τέτοιο. Την εξέλιξη δεν μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ήταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε, αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που βρισκόταν στην 1η θέση του fifa ranking για 1,5 -2 χρόνια.

Έπαιξαν με ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Τα καταφέραμε, δεν αφήσαμε το Βέλγιο να κάνει τόσες ευκαιρίες, είχε όμως την κατοχή. Καταφέραμε και σκοράραμε, ισοφαριστήκαμε ωστόσο και ήταν κρίμα.

Αγγλία - Λιθουανία με επιστροφή, αν ο Στέρλινγκ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Έχουμε κάνει ανάλογη εμφάνιση με την Ολλανδία, είχαμε την ίδια ποιότητα με τη μπάλα. Κρατάω περισσότερο το αποτέλεσμα, ήταν καλύτερο το δικό μας στο Βέλγιο, απ' ό,τι της Βοσνίας στο Βέλγιο. Αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρουμε ένα αποτέλεσμα στη Βοσνία, ώστε να πάρουμε τη 2η ή και την 1η θέση στον όμιλο».

Για τους στόχους της Εθνικής: «Να παρουσιάσουμε μία εικόνα οικογένειας, μίας ομάδας που θα πεθαίνει ο ένας για τον άλλον. Είχαμε μιλήσει γι' αυτό και στην Ολλανδία. Ήταν μία παρέα που θα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά πρώτος στόχος μας ήταν η άμυνα. Παρουσιάζουμε μία εικόνα που θέλει να βλέπει κι ο κόσμος. Αυτή είναι η εικόνα της Εθνικής και θα συνεχίσει να είναι».

Για τη συνέχεια: «Είναι δεδομένο ότι το κλισέ αγώνας-αγώνας είναι η αρχή μας. Στόχος μας είναι να πάμε στη Ρωσία, να περάσουμε στους ομίλους. Αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και προχωράμε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα