Ο Ντουρουντός η νέα προσθήκη στο team του Λεμονή

Ο Ντουρουντός η νέα προσθήκη στο team του Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντουρουντός η νέα προσθήκη στο team του Λεμονή

bet365

Ο Γιάννης Ντουρουντός είναι μετά τον Μιχάλη Καβαλιέρη η νέα προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο Τάσος Πάντος συνεχίζει στο προπονητικό επιτελείο αλλά όχι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που θα πάει ξανά στις Ακαδημίες ως βοηθός του Βούζα στην Κ-20. Γυμναστής παραμένει ο Χρήστος Μουρίκης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Αλέκος Ράντος και εργοφυσιολόγος η Μαρία Λυκομήτρου. Η έτερη ενίσχυση στο τιμ του Τάκη Λεμονή θα είναι με τον γυμναστή - εργοφυσιολόγο, Γιάννη Ντουρουντό.
ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ
Ο Γιάννης Ντουρουντός είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στη Φυσιολογία και Βιοχηµεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Εργάζεται ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A Certification) & Εργοφυσιολόγος.
Συνεργάστηκε µε ποδοσφαιρικές οµάδες επαγγελµατικής κατηγορίας (Απόλλων Λεµεσού, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Skoda Ξάνθη, Al – Raed K.S.A FC). Το 2004 απέκτησε µεταπτυχιακό δίπλωµα Προπονητικής µε ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συµπληρώµατα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης. Αποτέλεσε ενεργό µέλος του Εργαστηρίου Προπονητικής και Φυσικής Απόδοσης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Δ.Π.Θ. κατά τη χρονική περίοδο 2002 -2010. Το 2010 δίδαξε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ (Π.Δ. 407/80) τα έξης µαθήµατα: Άσκηση µε Αντιστάσεις & Εργαστήριο Αξιολόγησης Αθλητικής Απόδοσης. Το 2012 εντάσσεται στην επιστηµονικη επιτροπή της Scienceweb.gr ως µέλος.
Ιδρυτικό µέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχηµείας & Φυσιολογίας της Άσκησης. Έχει 30 δηµοσιεύσεις σε επιστηµονικά περιοδικά (24 δηµοσιευµένα άρθρα σε περιοδικά της αλλοδαπής και 6 άρθρα σε περιοδικά της ηµεδαπής µε σύστηµα κριτών) και ενώ έχει συµµετάσχει στην µετάφραση κεφαλαίων σε βιβλία της Αµερικάνικης Αθλητιατρικής Εταιρείας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τάκη Λεμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα