Η μάχη του Κλάσνιτς σε ένα video!

Η μάχη του Κλάσνιτς σε ένα video!

bet365

Ενας τεράστιος άνθρωπος σε μια άνιση μάχη. Ο Ιβάν Κλάσνιτς συγκλονίζει, όπως και το ντοκιμαντέρ που του αφιέρωσε η γερμανική τηλεόραση.

Η είδηση της σοβαρής κατάστασης της υγείας του Ιβάν Κλάσνιτς συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Αλλωστε, ο Κροάτης φορ χρειάζεται μια τρίτη μεταμόσχευση νεφρού, αφού η μοίρα του έδειξε το άσχημό της πρόσωπο! Ωστόσο, ο Κλάσνιτς δεν παραιτείται από τον αθλητισμό και αποδεικνύει πως η θέληση για ζωή κάνει θαύματα. Η γερμανική τηλεόραση NDR γύρισε ντοκιμαντέρ για τα όσα ζει ο Κλάσνιτς και πραγματικά συγκλονίζει «Θα ήθελα όσο το δυνατόν συντομότερα ένα νέο νεφρό για να απολαύσω τη ζωή» ήταν το μήνυμα του Κροάτη.

Σύμφωνα με το γερμανικό Ίδρυμα μεταμόσχευσης οργάνων, περίπου 8000 ασθενείς περιμένουν για ένα νέο νεφρό, και ο μέσος χρόνος αναμονής είναι έξι με επτά χρόνια. Μέχρι τότε η ζωή του Κλάσνιτς εξαρτάται από την αιμοκάθαρση. Τρεις φορές την εβδομάδα επισκέπτεται το αιματολογικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και ακολουθείται ειδική διαδικασία που διαρκεί πέντε ώρες. Ο ίδιος προσπαθεί να μπει και στη λίστα της Κροατίας, ωστόσο κάτι τέτοιο απαγορεύεται...

Η φωτογραφία είναι από το NDR Sport.

 

Τελευταία Νέα