Θα μπορούσε από Οκτώβριο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Θα μπορούσε από Οκτώβριο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Θοδωρής Βασίλης
Θα μπορούσε από Οκτώβριο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ τον Ιανουάριο αν και θα μπορούσε να είχε έρθει στην Ένωση από τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα με Ηρακλή (0-0) και Ολυμπιακό (3-0) ο Δημήτρης Μελισσανίδης σεκφτόταν σοβαρά να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τιμούρ Κετσπάγια με τον Γεωργιανό τεχνικό να είχε εκφράσει την επιθυμία να παραιτηθεί.

Ο Τίγρης είχε αποφασίσει να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Μανόλο Χιμένεθ αλλά το θέμα δεν προχώρησε αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας εκείνο το διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλειπε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήθελε να ληφθεί μια απόφαση εν θερμώ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βέλγιο - Ελλάδα.

Έτσι, αποφάσισαν να δοθεί χρόνος στον Κετσπάγια, αλλά το κλίμα δεν άλλαξε και μετά το ματς με την ΑΕΛ αποφασίστηκε η απομάκρυνση. Παρόλα αυτά η λύση Χιμένεθ ούτε τότε προχώρησε αφού ο Ζοσέ Μοράις ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα (με άσχημα αποτελέσματα όπως έδειξε η πορεία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα