Κουρμπέλης: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κουρμπέλης: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα Ολυμπιακό και τόνισε πως οι «πράσινοι» έπαιξαν το καλύτερό τους ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News»:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Κάναμε σπουδαία προσπάθεια, αποδώσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και για να γίνει αυτό ήθελε πάθος και ψυχή από όλους. Με τέτοιες νίκες παίρνεις δυνάμεις για τη συνέχεια, που αναμένεται εξίσου απαιτητική και δύσκολη».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βέλγιο - Ελλάδα.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Το έχουμε ξαναπεί, στόχος πλέον είναι η πρωτιά στα πλέι οφ και το Κύπελλο. Ήταν μεγάλη η νίκη επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση να εξακολουθήσουμε να παλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και αφοσιωμένοι πάντοτε στους στόχους μας»

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και θα επιχειρήσουμε να πράξουμε το ίδιο στη συνέχεια. Η βοήθεια των οπαδών μας ήταν μοναδική και τους θέλουμε πάντοτε στο πλευρό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα