Τσάμπι Αλόνσο: «Γι' αυτό δεν πήγα σε Άρσεναλ και Γιουβέντους»

Gazzetta team
Τσάμπι Αλόνσο: «Γι' αυτό δεν πήγα σε Άρσεναλ και Γιουβέντους»

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο τόνισε ότι βρέθηκε κοντά στην Άρσεναλ και τη Γιουβέντους, ωστόσο αμφότερες δεν προχώρησαν τη συμφωνία για τρία εκατομμύρια λίρες.

Ο Ισπανός έγραψε τη δική του ιστορία στη Λίβερπουλ. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Liverpool Echo, αποκάλυψε: «Το 2008 ήμουν πραγματικά κοντά στη Γιουβέντους και στην Άρσεναλ. Αλλά δεν προχώρησε για μόλις τρία εκατομμύρια λίρες. Η Λίβερπουλ ζητούσε 18 εκατομμύρια και αμφότερες προσέφεραν 15, οπότε γι' αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ».

Όσον αφορά τους ρεντς είπε: «Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, αλλά οι στιγμές και τα συναισθήματα ήταν ακόμα καλύτερα. Η μυσταγωγία του να κατεβαίνεις στο τούνελ του Άνφιλντ, να αγγίζεις την επιγραφή και να παρακολουθείς το Kop να τραγουδάει το You ll Never Walk Alone. Κάνοντας αυτό είναι ευκολότερο να διατηρήσεις τόσο κλειστή σχέση και δυνατή αφοσίωση στο σύλλογο και τους οπαδούς τους. Η προσωπικότητα των ανθρώπων του Λίβερπουλ είναι πολύ συγκεκριμένη. Θέλουν να είσαι ένας από αυτούς. Αν είσαι στο μπαρ, θα σε κεράσουν μια μπύρα Θέλουν να νιώθεις ευπρόσδεκτος. Το αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα