Ματς με Κ-20 αντί προπόνησης για Ολυμπιακό

Ματς με Κ-20 αντί προπόνησης για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ματς με Κ-20 αντί προπόνησης για Ολυμπιακό

bet365

Το πρωί του Σαββάτου η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα κάνει ένα φιλικό... ξεμούδιασμα με την Κ-20 αντί για προπόνησης και μετά θα υπάρξει ρεπό.

Ο Τάκης Λεμονής θα δει την κατάσταση και την ετοιμότητα των παικτών του σε ένα... οικογενειακό ματς - δίτερμα με την Κ-20.

Αντί για προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα κάνουν ένα... ξεμούδιασμα. Ο έμπειρος κόουτς θα δει και την κατάσταση και την εν γένει ετοιμότητά τους. Ήταν κάτι που είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες και θα αρχίσει στις 11 το πρωί. Για μετά έχει προβλεφθεί ρεπό. Μετά την ξεκούραση της Κυριακής θα υπάρξει προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας. Μετά και την επάνοδο των διεθνών αναμένεται να μπει η ομάδα στο κυρίως μέρος της προετοιμασίας της για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα