Για τον Καραπαπά και ένα πλαστικό κοτόπουλο απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Για τον Καραπαπά και ένα πλαστικό κοτόπουλο απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός

bet365

Για ένα πλαστικό κοτόπουλο που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και λεκτική επίθεση και απόπειρα σωματικής στον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Οι... πράσινοι απολογήθηκαν σήμερα Παρασκευή στο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας με το κατηγορητήριο μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει ένα πλαστικό κοτόπουλο που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και λεκτική επίθεση και απόπειρα σωματικής προς τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά. Συγκεκριμένα στο κατηγορητήριο αναφερόντουσαν μεταξύ άλλων τα εξής: «Μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των παικτών και των παραγόντων στην φυσούνα, άτομα της περιφρούρησης της εγκαλούμενης προπηλάκισαν λεκτικά τον κύριο Καραπαπά, μέλος της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και προσπάθησαν να του επιτεθούν αλλά συγκρατήθηκαν από παράγοντες της εγκαλούμενης και την αστυνομία».

Στο «τριφύλλι» στάθηκαν στα μέτρα που είχαν παρθεί, με τον δικηγόρο της ομάδας Γιάννη Κάρμη να αναφέρεται στα προστατευτικά δίχτυα, αλλά και συνολικά τα μέτρα πρόληψης αλλά και άμεσης καταστολής. Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το πλαστικό κοτόπουλο που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο και όπως ήταν λογικό δεν είχε απάντηση και αρκέστηκε στο «Βγάλτε άκρη. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Για την λεκτική επίθεση προς τον Κώστα Καραπαπά, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού αρνήθηκε την κατηγορία και στάθηκε στο ότι και ο παρατηρητής δεν έγραψε απολύτως τίποτα στην έκθεσή του. Για το θέμα αυτό κατέθεσε και ως μάρτυρας ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Παπαβασιλείου ο οποίος και αυτός είπε πως δεν έγινε απολύτως τίποτα, απλά υπήρξε ένας συνωστισμός επειδή όλοι οι παίκτες έμπαιναν στην φυσούνα και τίποτα παραπάνω. Η απόφαση θα ληφθεί την επόμενο βδομάδα με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα