Η ασπρόμαυρη παρέα της Νέας Υόρκης (pic)

Η ασπρόμαυρη παρέα της Νέας Υόρκης (pic)

Η ασπρόμαυρη παρέα της Νέας Υόρκης (pic)

bet365

Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη βρίσκεται και αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα παραστεί στις προγραμματισμένες για το Σάββατο 25 Μαρτίου εκδηλώσεις στην αμερικανική μεγαλούπολη, με την παρέλαση στην 5η λεωφόρο, όπου έχει επιλεγεί να είναι φέτος ο τελετάρχης, αλλά και με τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Στα εγκαίνια θα παραστεί και η ασπρόμαυρη αντιπροσωπεία, που βρίσκεται εκεί και αποτελείται από τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Τουρσουνίδη, Κυριάκο Αλεξανδρίδη, Φιλώτα Πέλλιο, εκ μέρος των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, και του Κυριάκου Γιαντζίδη, ενός εκ των υπευθύνων της ΠΑΕ για την επικοινωνία με τους συνδέσμους.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα