Νικολαΐδης: «Εφόσον πήρε υπηκοότητα ο Ζέκα, μπορεί να παίξει»

Gazzetta team
Νικολαΐδης: «Εφόσον πήρε υπηκοότητα ο Ζέκα, μπορεί να παίξει»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα και το γεγονός πως πήρε ελληνικό διαβατήριο ο Κάρλος Ζέκα.
Ο Νικολαΐδης είπε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ξέρω τον Βαγγέλη. Εύχομαι ότι ο Βαγγέλης δεν είχε κάτι κακό στο μυαλό του. Ακούγεται κάπως ρατσιστικό. Για τον Αντετοκούνμπο δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, είμαστε υπερήφανοι. Δεν είναι θέμα που αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά είναι κοινωνικό και θέλει μεγάλη ανάλυση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ένας πήρε την υπηκοότητα και επιτρέπεται να παίξει, αλλά ο άλλος δεν επιτρέπεται. Από τη στιγμή που παίρνει την υπηκοότητα, μπορεί να παίξει. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα. Είναι δυνατόν; Έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Αν ερχόταν δηλαδή πέντε, δέκα ή δώδεκα χρονών ο Αντετοκούνμπο θα υπήρχε πρόβλημα που παίζει στην Εθνική και δεν θα ήμασταν περήφανοι για όσα κάνει; Φυσικά δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον παράγοντα της ηλικίας. Στο μπάσκετ δεν τρώει θέση. Δεν ευθύνεται το ποδόσφαιρο για αυτό και δεν μου αρέσει να ακούγεται κάτι τέτοιο».
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Χωρίς να έχω ακούσει την ολόκληρη δήλωση, είπα εξ αρχής ότι αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα, το ίδιο λέω και τώρα. Δεν μου ακούστηκε ωραία, αλλά αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα ο Μόρας. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα το τι γίνεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι άδικο να εστιάζουμε σε μία μεμονωμένη περίπτωση και να την κρίνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα