«Τέλος στο ποδόσφαιρο των μεγάλων την Κυριακή»!

Δημήτρης Τομαράς
«Τέλος στο ποδόσφαιρο των μεγάλων την Κυριακή»!

bet365

Ερασιτεχνικές φλαμανδικές και βελγικές ομάδες έκαναν επίσημο αίτημα να μην παίζουν ματς απογεύματα Κυριακής οι μεγάλες ομάδες γιατί έτσι μαζεύουν λιγότερο κόσμο!
Σίγουρα δεν συμβαίνει κάθε μέρα και δεδομένα είναι μία ιστορία με ιδιαιτερότητα και ενδιαφέρον.
Φλαμανδικά και βελγικά ερασιτεχνικά σωματεία ζήτησαν οι μεγάλες ομάδες να μην παίζουν απογεύματα Κυριακής γιατί τους δημιουργείται έτσι πρόβλημα και δεν μπορούν να μαζέψουν αρκετό κόσμο στα γήπεδά τους! Και αυτό διότι πολλές φορές τα ματς αυτά πέφτουν ίδιες ώρες και ενώ οι αγώνες των μικρών δεν έχουν και μεγάλη τηλεοπτική προβολή,
Εκ μέρους των ολλανδόφωνων ομάδων υπήρξε από τους εκπροσώπους τους πρόταση προς την Ένωση βελγικού ποδοσφαίρου και στην Pro League για αλλαγή ωρών των αγώνων των μεγάλων και να μην παίζουν απογεύματα. Επίσης τονίστηκε πως εφόσον γίνει αυτό θα υπάρξει αύξηση 20% των θεατών στα ματς των ερασιτεχνικών σωματείων. Επίσης έγινε πρόταση προς τις ερασιτεχνικές ομάδες ένα μέρος των τηλεοπτικών ποσοστών από τα ματς των μεγάλων να πηγαίνουν σε αυτές. Οι προτάσεις αυτές αξιολογούνται και σύντομα θα βγουν τελικές αποφάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα