Η... τρομοκρατία της Νέας Φιλαδέλφειας! (Vid)

Η... τρομοκρατία της Νέας Φιλαδέλφειας! (Vid)

Γιώργος Τσακίρης
Η... τρομοκρατία της Νέας Φιλαδέλφειας! (Vid)

bet365

Ο Βασιλόπουλος μιλώντας για το γήπεδο της ΑΕΚ έκανε (ξανά) λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη και το gazzetta.gr ως όφειλε επισκέφτηκε την «κόλαση»...

Για μια ακόμη φορά, σε άλλη μια συνέντευξή του (έχει χαθεί το μέτρημα, αυτή τη φορά στην κρατική τηλεόραση), ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, αφού δεν είχε τίποτα να πει σε όσα απέδειξε και παρουσίασε ο projekt manager της «Αγιάς Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος, αναφέρθηκε στο κλίμα τρομοκρατίας που βιώνει η πόλη από τους οπαδούς της ΑΕΚ, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «ακροδεξιές συμμορίες»!

Εννοείται πως επί της ουσίας και σχετικά με το θέμας της μη έγκρισης της υψομετρικής μελέτης ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος της άδειας της ΑΕΚ που είναι έτοιμος από τον Ιανουάριο του 2017 δεν είπε λέξη, τίποτα κι ας αποδείχτηκε ότι είναι στις υποχρεώσεις του δήμου... Την ίδια ώρα όταν ο Ανδριόπουλος του είπε να πάνε μαζί (χέρι - χέρι) σε όλες τις υπηρεσίες και να συμπορευθούν για να τελειώνουν γρήγορα και με βάση τα θέλω (και) του δήμου, εκείνος πετούσε την μπάλα στην εξέδρα, ή πιο σωστά στην Δεκελείας!

Τα λόγια περί κλίματος τρομοκρατίας σε μία πόλη τόσο κοντά μας και εύκολα φυσικά προσβάσιμη για πολλοστή φορά από τον δήμαρχο μας υποχρέωσαν να κάνουμε για άλλη μια φορά τη βόλτα στην πόλη και αυτή τη φορά να σας μεταφέρουμε την εικόνα προκειμένου να βγάλετε εσείς τα συμπεράσματά σας. Διότι μπορεί να κατηγορεί για ότι -και όσα- θέλει ο άνθρωπος τα ΜΜΕ (κυρίως τα αθλητικά), αλλά δεν επιτρέπεται σε κάτι που ζούμε καθημερινά και έχουμε ιδία άποψη για το τι συμβαίνει εκεί. Θα ήταν απαράδεκτο λοιπόν να μη σας μεταφέρουμε την εικόνα!

Προσοχή όμως γιατί οι εικόνες είναι... σκληρές και συμμετέχουν ηλικιωμένοι (κυρίες και κύριοι) μαζί με παιδάκια (τα εγγόνια τους προφανώς). Θα δείτε την... απόλυτη κόλαση και πράγματα που δεν μπορείτε να υποθέσετε καν ότι συμβαίνουν τόσο κοντά σας. Στα σοβαρά τώρα εννοείται πως οι εικόνες είναι ίδιες με ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πλην εκείνης της συγκέντρωσης των φίλων της ΑΕΚ όταν περισσότεροι από 5.000 φίλοι της Ένωσης (οικογένειες, παιδιά και σκυλιά) εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν το όνειρό τους πραγματικότητα ειρηνικά και χωρίς να γίνει το παραμικρό...

Κι επειδή ήμουν στην πόλη και την περπάτησα όλες τις ημέρες της περασμένης εβδομάδας, αλλά και σχεδόν κάθε μέρα στην εβδομάδα που διανύουμε, σας υπογράφω ότι ακριβώς ίδια είναι η εικόνα με αυτή την βόλτα που παρακολουθήσατε στο σχετικό βίντεο! Καλό είναι το παραμύθι του δήμαρχου (διότι παραμύθι είναι), αλλά δεν υπάρχει δράκος, ποτέ δεν υπήρξε!

Δεδομένα η μοναδική εικόνα που κυριολεκτικά τρομοκρατεί είναι τα... μπάζα στο οικόπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ και ταυτόχρονα τα σκουπιδιάρικα που παράνομα και «ετσιθελικά» παραμένουν στο χώρο που επίσης είναι ιδιοκτησίας της ΑΕΚ και όχι του δήμου. Ας δώσει λύσεις ο δήμαρχος στα προβλήματα της πόλης και όχι άλλες συνεντεύξεις που εκτίθεται (κι ας θεωρεί πως διαφημίζεται) και στις οποίες όπως αποδεικνύεται ψεύδεται μιλώντας για κλίμα τρομοκρατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα