Τα γκολ που ξεχώρισαν στους «16» του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα γκολ που ξεχώρισαν στους «16» του Champions League! (pics & vids)

bet365

Φτάσαμε αισίως στα προημιτελικά του Champions League, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μας χαρίζει μπόλικες συγκινήσεις και τρομερά γκολ.

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώθηκε, με τους ποδοσφαιρόφιλους να αδημονούν για τις ματσάρες που θα δουν και στην φάση «8».

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ, έπρεπε να σημειωθούν ορισμένες γκολάρες, που έγραψαν την δική τους ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ερώτημα είναι ένα: Ποιο είναι το κορυφαίο γκολ των δεύτερων αναμετρήσεων στην φάση των «16» του Champions League;

Μια ψήφος των «Best Goals» της Nissan μπορεί να κάνει δικά σου ένα από τα 20 δώρα ή ακόμα και να σου δώσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να βρεθείς στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ το Σάββατο στις 3 Ιουνίου 2017.

Πάμε να δούμε τις έξι υποψηφιότητες:

1. Μαρκ Όλμπράιτον (Λέστερ - Σεβίλλη)

Ένα πανέμορφο γκολ που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο ώστε η Λέστερ να πάρει μια ιστορική πρόκριση. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν για πρώτη φορά στους «8» του Champions League χάρις στον Μαρκ Όλμπράιτον, που στην πιο κρίσιμη στιγμή δεν λάθεψε!

2. Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Το μόνο που θα έχει να θυμάται η Άρσεναλ απ' αυτά τα διπλά παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου, είναι αυτό το εξαιρετικό γκολ του Θίο Γουόλκοτ. Και μόνο που κατάφερε να νικήσει τον Μάνουελ Νόιερ, αφήνοντάς τον... άγαλμα, καταλαβαίνει κανείς για τι γκολάρα μιλάμε!

3. Ντάγκλας Κόστα (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Η Μπάγερν Μονάχου απ' την άλλη θα έχει να θυμάται πάρα πολλά από τις αναμετρήσεις της με την Άρσεναλ. Ένα απ' αυτά, είναι και η συγκεκριμένη γκολάρα του Ντάγκλας Κόστα, που ήρθε για να κάνει ακόμα πιο τέλειο, ένα ούτως ή άλλως ονειρικό βράδυ για τους Βαυαρούς!

4. Κριστιάν Πούλισιτς (Ντόρτμουντ - Μπενφίκα)

Το βράδυ που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παραμιλούσε με το κατόρθωμα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί, η Ντόρτμουντ έπαιρνε μια εντυπωσιακή πρόκριση επί της Μπενφίκα με 4-0! Το τσίμπημα της μπάλας ακριβώς την σωστή στιγμή από τον Πούλισιτς τον έβαλε δικαίως στην λίστα με τους υποψήφιους για το καλύτερο γκολ της Nissan.

5. Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα - Παρί)

Μια αναμέτρηση που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων όσοι την παρακολούθησαν για πάρα πολύ καιρό. Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 4-0 του πρώτου ματς, παίρνοντας μια ανεπανάληπτη πρόκριση με 6-1! Αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ, αν δεν ήταν η φαουλάρα του Νεϊμάρ, που έκανε το 4-1 κι έδωσε... φτερά στα πόδια των παικτών των Καταλανών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα