Στον Λευκό Οίκο ο Μελισσανίδης

Στον Λευκό Οίκο ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
Στον Λευκό Οίκο ο Μελισσανίδης

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που θα βρεθούν στο Λευκό Οίκο προσκεκλημένος για την γιορτή της 196ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν προσκληθεί στο επίσημο γεύμα του Λευκού Οίκου, ενώ ρόσκληση έχουν πάρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Το Ισραήλ έχει 9 βαθμούς με την Ισπανία όμως δε θα έχει εύκολο έργο. Θα πάρουν οι Ισπανοί μία εύκολη νίκη;

Εκεί θα τους υποδεχθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και ο Ελληνοαμερικανός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους.

Η εκδήλωση είναι η πρώτη που γίνεται από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τιμήν της ομογένειας και της Ελλάδας, ωστόσο ο Λευκός Οίκος τιμά την 25η Μαρτίου εδώ και 31 χρόνια.

Πηγή: pontos-news.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα