Αναλαμβάνει πόστο στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο!

Αναλαμβάνει πόστο στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο!

Αναλαμβάνει πόστο στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο!

bet365

Ο Ραούλ Μπράβο δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Νίκου Κωστένογλου και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ήδη συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την ανάληψη επιτελικής θέσης στην ΠΑΕ Άρης!

Είναι η δυσκολότερη απόφαση που καλείται να πάρει κάθε αθλητής. Νομοτελειακά όμως έρχεται η στιγμή που είναι αναγκασμένος να τη λάβει. Ο Ραούλ Μπράβο δεν θα μπορούσε να νικήσει τους νόμους της φύσης κι έχει βάλει τον εαυτό του σε διαδικασία συμβιβασμού με την αλήθεια. Σε συνδυασμό με την απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να μην τον χρησιμοποιήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ετοιμάζεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Σε περίπου τρεις εβδομάδες, ο Ισπανός μέσος θα κλείσει το 36ο έτος της ηλικίας του. Δικαίως θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο καθώς συνεργάστηκε με σπουδαίους συλλόγους, με την εξαετία στη Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι στην καριέρα του. Αντιλαμβάνεται όμως ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Ισπανός αμυντικός γνωρίζει τις προθέσεις του Νίκου Κωστένογλου ο οποίος δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια. Ξέρει επίσης ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ξαναπαίξει. Προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίον έχει στενή φιλική σχέση.

Οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας σε διοικητικό επίπεδο. Για την ακρίβεια, να αναλάβει ο Ραούλ Μπράβο επιτελική θέση στην ΠΑΕ Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος ο Ισπανός θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερο η θέση του τεχνικού διευθυντή λόγω και των γνωριμιών που έχει στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι επίσης θετικός σε αυτήν την προοπτική. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος του Πρωταθλήματος και αναλόγως της πορείας που θα διαγράψουν οι «κίτρινοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα